Hva du vil, når du vil

Med våre kurs kan du studere akkurat når du selv vil, og hva du selv vil

Hos oss kan du selv velge hvilke kurs du ønsker å studere. Du kan studere akkurat hva du vil, når du vil. Og det beste av alt; Det er aldri noe tidspress! Du trenger ikke skynde deg for å rekke en time, eller være redd for å komme for sent. Du kan studere i ditt eget tempo, og du kan når som helst se kurset om igjen.

Personlig oppfølging av kursholder

Bedre kan det ikke bli

Du kan også bli en del av nettsamfunnet, og sende inn spørsmål direkte til kursholder, slik at du får svar på alt du lurer på. Det blir nesten som å ha din private lærer hjemme i stua. Du får personlig oppfølging gjennom hele kurset. Alle spørsmål og svar kan du styre via din egen portal.

Prosjektoppgaver

På kurs for viderekommende, vil du få prøver om kurset for å se progresjonen din, og du vil få prosjektoppgaver som du kan sende inn til kursholder. Kursholder følger deg opp med tilbakemeldinger, og hjelper deg med de spørsmål du måtte ha.

Kursfiler er inkludert

Alle kursfiler er inkludert i kurset. Du får med både filer, fonter, originalfiler som blir brukt i kurset, og du får også linker til hvor du kan finne innhold til prosjektene dine.

Kurs gjort enkelt

 • 23 Kapitler

  Du får 23 kapitler fullpakket med eksempler og øvelser. Kurset er satt opp etter Adobes standard for opplæring, og er basert i sin helhet på en av Adobes eksperter.

 • 70 leksjoner

  Du får 70 leksjoner med over xx timer med undervisning. Vi rusher ikke gjennom kurset, men tar oss god tid, sånn at det blir enklere for deg å følge med på undervisningen.

 • Kursfiler og øvelser

  Alle filer som blir brukt i kurset følger med, både vektorer, bilder, fonter, og selvsagt også InDesign-filene.

 • Tilbakemeldinger og veiledning

  Vi klassens diskusjonspanel, kan du både stille spørsmål og dele arbeidet ditt. Her kan du få tilbakemeldinger fra andre kursdeltakere, og selvsagt også fra kursholder.

 • Eksamen

  Det vil bli laget en avsluttende eksamen, hvor du vil få bruk for nesten alt du har lært i kurset. Eksamen må levers inn for å få tilsendt diplom for gjennomført kurs.

 • Gjenoppta kurset så ofte du vil

  Du kan når som helst gjenoppta kurset. På denne måten kan du bruke så lang tid du selv ønsker for å gjennomføre. Og har du gjennomført kurset allerede, så har du også muligheten til å hente frem deler av kurset, dersom du trenger litt repetisjon.

Dette vil du lære i kurset InDesign for viderekommende